Bookmark and Share     Sitemap    

Bók um vakurleika á natúrligan hátt

Bók Sí vørurnar frá GREEN PEOPLE her Bók - Naturally Gorgeous

‘Naturally Gorgeous’ – Essential Health and Beauty Secrets – Charlotte Vøhtz

Mál: Enskt

Syntetiske ingredienser er efterhånden blevet almindeligt accepteret i vores fødevarer. De er alle vegne – i luften vi indånder, i tæpper, møbler og maling i vores huse, på vores arbejdsplads og i vores tøj, i husholdningsartikler og personlige plejeprodukter. Denne konstante kontakt med syntetiske stoffer belaster immunsystemet og kroppens evne til at afgifte. Ophobningen af affaldsstoffer, er som oftest årsagen til de mange kroniske sundhedsproblemer, der er så almindelige nu til dags.

Det er de færreste af os, der er opmærksomme på den kendsgerning, at de produkter, vi anvender hver eneste dag – shampoos, sæber, cremer og lotions – ofte er fyldt med syntetiske kemikalier. Op til 60 procent af det du påfører huden, bliver optaget i blodbanerne. Det var ønsket om at fremstille 100% rene hudplejeprodukter til vores datter, der blev incitamentet til grundlæggelsen af Green People og senere inspirationen til at skrive denne bog.

I bogen vil du bl.a. finde forslag til hvordan du bedst undgår unødvendige syntetiske kemikalier, og hvordan du nemmest kan afgifte din krop og komme af med de mange ophobede giftstoffer.

Nýtt
Á goymslu
169,00 DKK
stk.
Naturally Gorgeous - Bók um vakurleika á natúrligan hátt
FA. LIVNA | V-tal: 589012 | Tórgarðsgøta 11, 100 Tórshavn - Føroyar | Tlf.: +298229080 | livna@livna.fo
Tilmeldað teg tíðindabræv okkara og fá 5 INSPIRERANDI RÁÐ, sum kunnu hjálpa tær í gongd við at liva títt besta lív
Navn T-post