Bookmark and Share     Sitemap    

Kundaummælir

 
Á hesari síðu sært tú, hvat kundarnir siga um vørurnar frá GREEN PEOPLE. 

Aloe vera hand/body lotion

"Sikke en dejlig lotion – jeg har prøvet mange naturlige cremer og butters igennem de sidste 5 år, men jeres Hand/Body Lotion er den eneste, der ikke fedter og efterlader rester på huden, og resultatet ses øjeblikkeligt - mine hænder føles som silke og er utroligt bløde. Og så dufter den absolut guddommeligt, en blanding af en engelsk rosenhave med antydning af citrontræer og sol - den er fantastisk."

J.M. via e-mail

Body comfort

”Jeg kom hjem fra ferie, hvor jeg havde brugt jeres ’Body Comfort’ bodylotion hver dag for at holde min hud smidig og forlænge min tan - da jeg gav min ældste søn på 13 år et knus kommenterede han at jeg duftede af friske jordbær - og ja, han havde ret, der stod jordbær på ingredienslisten! En dejlig kommentar fra en teenager ... så tak for et "smiley øjeblik."

K. S. via e-mail

Fruitful nights

"Jeg skrev til jer for et stykke tid siden om nat cremen Fruitful Nights og hvor fantastisk produktet er. Min kæreste klagede altid over, at mine andre cremer var for glinsende på mit ansigt. Fruitful Nights trænger hurtigt ind i huden og desuden dufter jeg skønt om natten ... jeg har ikke længere den kæreste, men min kærlighed til Fruitful Nights bliver stadig stærkere! Tusind tak for et dejligt produkt."

A. Self.

Gentle Cleanse

"Hvis du ikke har prøvet Green People’s produkter før skal skal du ihvertfald vælge ’Gentle Cleanse’ - den er fantastisk at anvende! Jeg køber altid to eller tre for en sikkerhedsskyld. Please, please lav aldrig det produkt om for så vil jeg bogstaveligt talt græde! "

L.T. Staffordshire, UK

Gentle Tone

"Jeg har længe lidt af uren hud (acne)og udslæt og er netop begyndt at bruge Gentle Cleanse, Gentle Tone og jeres 24 timers ansigts creme. På blot et par dage er min hud blevet blød og glat - og så dufter produkterne så dejligt, at selv min mand kom med en positive kommentar. Tusind tak!"

S. Cherrison

Fruit scrub & Vita Min Mask

"Jeg elsker jeres fantastiske produkter - de er så rene og ovenikøbet helt økologiske og naturlige. Jeg er særlig tilhænger af Fruit Scrub og Vita Min Mask som jeg fast anvender som en del af mit naturlige hudpleje rutine. "

K.H.

Aloe vera deodorant

"Jeres Green People deodoranter er fantastiske, jeg er fitness instruktør og træner, og sveder derfor kraftigt dagen igennem. Jeres roll on deodoranter er bare super! Jeg sveder naturligt, men er helt fri for generende svedlugt."

Ms L. via e-mail, UK

Rosemary shampoo

"I mange år har jeg lidt af ubehagelig irritation og ømhed i hovedbunden. Jeg fik Betnovat fra min læge, men selvom det var rart og virkede kølende komdet ikke problemet til livs. Jeg har for nylig købt Green People Rosemary Shampoo og Conditioner og mit problem er nu løst! Hurra. "

L.H via e-mail

Baby Salve - Lavender

"Min datter Lauren er 5 år og plages af eksem. Vi har prøvet alle slags fugtighedslotions og steroid cremer på recept. Jeg begyndte at søge på internettet og fandt Green People. Jeg sendte en e-mail og fik anbefalet BABY SALVE! Jeg havde intet at tabe, så jeg bestilte produktet og resultatet var fantastisk. Efter kun at have brugt det et par dage bemærkede jeg en bedring og nu er min datters ben bogstavelig talt uden eksem. Næsten for godt til at være sandt. Jeg bruger nu også jeres Baby Wash - omsider kan hun have bobler i badet! "

C. M. via Email

Baby wash & shampoo – lavendel

"I’m happy to use this as both shampoo and mild soap all over for my sensitive-skinned four-month-old. These products are highly concentrated, so you don’t need to use much. I liked this product so much that I’ve already bought more and will continue to use it."

Anne Coates, Parenting witout tears, UK

"Min datter Lauren er 5 år og plages af eksem. Vi har prøvet alle slags fugtighedslotions og steroid cremer på recept. Jeg begyndte at søge på internettet og fandt Green People. Jeg sendte en e-mail og fik anbefalet BABY SALVE! Jeg havde intet at tabe, så jeg bestilte produktet og resultatet var fantastisk. Efter kun at have brugt det et par dage bemærkede jeg en bedring og nu er min datters ben bogstavelig talt uden eksem. Næsten for godt til at være sandt. Jeg bruger nu også jeres Baby Wash - omsider kan hun have bobler i badet! "

C. M. via Email

Self Tan lotion (sjálvbrúnari)

"Bare en hurtig e-mail for at sige, at jeg er vild med jeres selvbruner. Jeg har brugt mange forskellige produkter før i tiden, og efter min mening er jeres produkt langt det bedste! Let at anvende, dufter vidunderligt, giver en fantastisk farve og så oveni købet økologisk og uden syntetiske kemikalier. Hvad mere kan man be’ om? "

L. C. by Email

Itch away shampoo (Organic homme)

"Er lige kommet fra frisøren, som bemærkede at min hovedbund var blevet "fin lys", som hun sagde. Min hovedbund har i mange år været meget irriteret og jeg har besøgt læge og prøvet div. shampoo og olie'er. Allerede efter 3 gange med OrganicHomme, viste jeg det til min kone, som kunne se en bedring. Nu ved jeg godt, at dette lyder som en salgstale, men nu er folk over fra vestkysten normalvis ikke sådan at begejstre, men når det fortjener ros, skal det også have det!"

Klaus (e-mail)

1 SCRUB IT EXFOLIATOR,

2 SHAVE NOW™ WASH & SHAVE

og

3 COOL DOWN™ MOISTURISER

"Jeg skriver for at sige hurra for, at I har udviklet et så fantastisk barberingssystem til mænd! Jeg har brugt adskillige år på at finde det rigtige produkt, og en dag fik jeg Organic Homme-barbersystemet (1,2 og 3) i gave. Nu bruger jeg systemet regelmæssigt. Ikke alene er produkterne økologiske, de er også de første, der har stoppet min skægpest."

K.B., Leicester (brev)

"Jeg skriver bare for at takke jer for at have introduceret mig for jeres økologiske hudplejeprodukter. Jeg har brugt dem i ganske kort tid, ca. to uger, men allerede fra starten kunne jeg se en bedring af min hud. Normalt får jeg skægpest på halsen, når jeg barberer mig, men efter jeg er begyndt at bruge jeres ansigtsvask, barbergelé og fugtighedscreme har jeg ikke haft det én eneste gang – og de tre produkter er tilsammen betydeligt billigere end min gamle fugtighedscreme alene!”

J. R. (e-mail)

OY! ROLL ON DEODORANT

"Er det snyd at anvende Organic Young teenange deodorant i en alder af 33?Duften af Organic Young deodorant er bare alt for lækker til at modstå. Det holder mig ren, frisk og lugtfri hele dagen uden at aggravere min kemiske overfølsomhed"

Sarah, Surrey

Um tú vilt lesa fleiri kundaummælir, kanst tú hyggja á ta ensku heimasíðuna hjá GREEN PEOPLE her.

 

Vilt tú ummæla vørurnar frá GREEN PEOPLE?

Um so er, ert tú vælkomin at senda okkum ein teldupost niðanfyri, har tú kanst siga tína meining um vøruna/vørurnar, tú hevur roynt. Tú ert vælkomin at greiða frá, um tú t.d. stríddist við keðiligari húð/hári áðrenn (t.d. um tú hevði turra ella feittuta húð, eksem, psoriasis, turran ella feittutan hárbotn o.s.fr.), og hvussu produktini hava hjálpt.

Tú velur sjálv/ur, um tú skalt vera kend/ur ella ókend/ur, tá tað verður lagt á heimasíðuna. LIVNA skal tó vita títt navn v.m. - vit lata ongar upplýsingar víðari.
 
 
Kundaummæli
:
CAPTCHA Image
FA. LIVNA | V-tal: 589012 | Tórgarðsgøta 11, 100 Tórshavn - Føroyar | Tlf.: +298229080 | livna@livna.fo
Tilmeldað teg tíðindabræv okkara og fá 5 INSPIRERANDI RÁÐ, sum kunnu hjálpa tær í gongd við at liva títt besta lív
Navn T-post