Bookmark and Share     Sitemap    

O.S.S.

Wall stickers FAQ - Spørgsmål og Svar
FAQ OM WALLSTICKERS:

Hvad er en wallsticker?
En wallsticker er en figur af vinyl, som kan klæbes op på en plan overflade vha. overførselspapir. Den kan også nemt tages ned igen.
Der er ikke baggrund på wallstickers. Dvs. hvis du køber en wallsticker med et citat i sort, så er det den sorte tekst du får. Det bliver leveret på ét stykke der sættes op med overførselspapir og skraber. Det er ligetil, og udførlig vejledning følger med alle ordrer.

Kan man fjerne en wallsticker igen, uden at det kan ses på væggen?
Ja. På almindelige plane overflader som glasvæv, skabslåger osv. Hvis wallstickeren sidder på meget groft savsmuldstapet eller andet groft underlag, kan du risikere, at malingen ryger med af, når du fjerner din wallsticker.

Kan man flytte en wallsticker?
Det skal du ikke satse på. De vil være meget svære at få ned i ét stykke. Hvis du gerne vil kunne flytte din wallsticker, kan du købe et malerlærred i fx. Søstrene Grene og sætte wallstickeren der på, og hænge lærredet op på væggen.

Hvor kan man sætte wallstickers op?
På vægge, skabslåger, spejle, kommoder, køleskabe, metalflader, fliser, computere – næsten alt med en plan overflade.

Kan de klæbe på min væg?
Vi står inde for vores produkter, og vi ser ingen problemer i at sige, at vores wallstickers godt kan sidde på savssmuldstapet, skumtapet, glasvæv og lign. Det tør vi godt sige, for vi modtager næsten ingen reklamationer. Men vi garanterer ikke, at wallstickers kan klæbe på netop din væg. Der er flere forskellige faktorer som spiller ind, når din wallstickers levetid udregnes. Direkte sollys osv er faktorer der tæller ned, når klæbeevnen sættes på prøve.

Kan en wallsticker sidde fast på en væg med savsmuldstapet?
Ja. Det kan bare tage lidt længere tid at sætte den op end på en væg med strukturløst tapet. Der er en risiko for, at malingen ryger med af dutterne i savsmuldstapet, når du fjerner den igen.

Kan man sætte wallstickers op på vandskurede vægge?
Har du malede vandskurede vægge er det 50/50 om vores wallstickers kan klæbe. Det kommer an på malingen og grovheden. Vi sender gerne en gratis prøve, så du kan teste om den kan sidde fast. Du skal bare sende en mail med din adresse til os på livna@livna.fo. Vi sender gratis, hvis du til gengæld tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Hvor kan man IKKE sætte wallstickers op?
De bør ikke sættes op på bl.a. umalede vandskurede vægge, nymalede vægge og umalet tapet. Ej heller på møbler eller andet med krakeleret maling. Nymalede vægge skal tørre i 4 uger, før du må sætte wallstickers op.

Hvor længe holder en wallsticker?
Wallstickers er beregnet til at kunne klæbe i 3-5 år. Mindre, hvis de sidder i direkte sollys, på en ydervæg eller på andre måder er påvirkede, så klæbeevnen forringes.

Kan jeg få min sticker spejlvendt?
Ja, selvfølgelig. Lav en normal bestilling og send bagefter en mail med dit ordrenummer og fortæl, at du gerne vil have din sticker spejlvendt. Vi gør dog opmærksom på, at de 14 dages returret derved ikke er gældende mere, da din vare dermed er speciallavet.

Jeg skal bruge en wallsticker i en anden størrelse, hvad så?
Vi har valgt at lave alle vores produkter i én størrelse for overskuelighedens skyld. Andre størrelser laver vi efter dine anvisninger, så du kan få det præcis som du vil. Send blot en mail til livna@livna.fo med din forespørgsel. Så får du svar tilbage med en pris.
FA. LIVNA | V-tal: 589012 | Tˇrgar­sg°ta 11, 100 Tˇrshavn - F°royar | Tlf.: +298229080 | livna@livna.fo
Tilmelda­ teg tÝ­indabrŠv okkara og fß 5 INSPIRERANDI R┴đ, sum kunnu hjßlpa tŠr Ý gongd vi­ at liva tÝtt besta lÝv
Navn T-post