Bookmark and Share     Sitemap    

Tónleikur (fløgur)

Sound of Time - TC fløga

Time Sound

Thomas Chocholas nýggjasta fløga. Frekvensmusikkur fyri harmonisering og stabilisering av kroppinum.
 
7 komposisjoner
Spilletid ca 67 min.

 

TC musik er baseret på lydstrukturer, som afspejler naturlige rytmer fra de store kosmiske sekvenser. Mange af kroppens egne pulsmekanismer korresponderer med de super-velordnede planetariske bevægelser.

Musikken vil hjælpe kroppens cellemembraner, og vort nervesystem, til at pulsere i samklang med Jordens bevægelse om Solen. Den roterende bevægelse (vor rotation) af Jorden, har en grundlæggende indflydelse på oplevelsen af velvære.

Energiarbejdere bruger ofte TC musik til hjælp i deres behandlinger i åndelige områder, så som energibaseret arbejde. Eksperimenter viser, at energistrømmen i kroppens meridianer har en åbenbar positiv effekt ved brug af TC musik, og hjælper til at kroppens naturlige puls og rytmer harmoniseres.

CDen Zeitklang (”Time Sound / Tidens Lyd”) er et komplet musikalsk værk af poesi, rytme og frekvenser, som absorberer de intense kosmiske erindringer i nuet, og understøtter samspillet med disse. Særligt er den grundlæggende frekvens på 8 Hertz (8 svinginger pr. sekund) integreret i Zietklang. Frekvenserne korresponderer med rytmer, som også inkluderer Jordens egne svingninger. Den menneskelige organisme har en dyb forbindelse til disse frekvenser. For at stabilisere, og opretholde vores biologiske system, er det vigtigt at vi er i kontakt med den information, som svingningerne giver.

 

CD Zeitklang (”Time Sound / Tidens Lyd” )

7 kompositioner

Spilletid ca. 67 min.

Frekvenser, rytmer og lydstrukturer til stabilisering af et holistisk/overordnet velvære.

 
 
 
Nýtt
Á goymslu
Framleiðari: TC ENERGY DESIGN
175,00 DKK
stk.
Sound of Time - TC fløga
FA. LIVNA | V-tal: 589012 | Tórgarðsgøta 11, 100 Tórshavn - Føroyar | Tlf.: +298229080 | livna@livna.fo
Tilmeldað teg tíðindabræv okkara og fá 5 INSPIRERANDI RÁÐ, sum kunnu hjálpa tær í gongd við at liva títt besta lív
Navn T-post